17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Aktuğ: Şenol Güneş için beklemeye değer

Trabzon - Trabzonspor Kulübü Bakan Atay Aktuğ, yönetim kurulu olarak başarılı işler yaptıklarına inandığını belirterek, "Şenol Güneş için beklemeye değer"dedi.

Aktuğ, Trabzon’da yerel yayın yapan bir TV’de katıldığı spor programında, Trabzonspor’da görev yaptığı 1 yıllık sürede takımın başarısından çok fazla tatmin olmadığını ifade ederek, "Ancak başarısız olduğumuz da söylemez. Yönetim olarak ise başarılı olduğumuzu düünüyorum" dedi.

Yönetim kurulunda zaman zaman farklı düşünceler olabileceğini, bunun doğal olduğunu, ancak buna karşın alınan kararların hep oybirliğiyle alındığını vurgulayan Aktuğ, farklı görüşte olanların da çoğunluğun kararına uyduğunu kaydetti.

Aktuğ, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu’nun, Ziya Doğan’ı göndermek gibi bir düşüncesi olmadığını belirterek, "Doğan’ın Trabzonspor’a önemli katkıları olmuştur. İstifa etmesinin nedeni de sadece Konyaspor maçında puan kaybetmemiz değildi. Doğan, istifa edeceğini önce yönetim kurulundaki arkadaşlara söylemeliydi. İstifasını bu şekilde yapması bana göre doğru olmadı"diye konuştu.

Aktuğ, Trabzonspor Teknik Direktörlüğü görevine düşündükleri ilk ismin Şenol Güneş olduğunu, hatta Ziya Doğan’ın istifasının ardndan bazı kişilerin hemen kendisini aradıklarını belirterek, "Şenol Güneş’e resmi teklif götürmeye karar verdik. Kendisiyle görüştük. Ancak kendisinin Futbol Federasyonu ile baz sorunları var. Bu nedenle tereddüt ediyor. Ancak Şenol Güne için beklemeye değer. Bu Hafta içinde kesin bir karar verebilir"dedi.

AA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 14:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?