24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Aktuğ: Trabzonspor’a yazık oldu

İstanbul - Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma sonrasında bordo-mavili yöneticiler, karşılaşmanın hakemlerine büyük tepki gösterdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ, Cem Papila ve yardımcılarının çok kötü bir yönetim gösterdiğini savunarak, "Fenerbahçe’nin başkalarının yardımına ihtiyacı yok. Yediğimiz gol bariz ofsayttı. Luciano, aktif alandaydı ve ofsayt pozisyonundaydı, ayrıca penaltımız verilmedi. Yardımcılar rezildi. Trabzonspor’a yazık oldu" diye konuştu. Aktuğ, şunları söyledi:

"Aurelio, topu resmen ceza alanı içinde eliyle aldı, penaltı verilmedi. Fatih’in sakatlık geçirdiği pozisyon ofsayt değildi. Burada penaltı ve kaleciyle kırmızı kart olmalıydı, üzüldük. Trabzonspor’a yazık olmuştur. Ancak biz sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Muammer Saka ise bu akşam bir hakem rezaleti yaşadıklarını ifade ederek, "Golleri Fenerbahçe değil, hakem attı" dedi.

Türk futbolunun bu şekilde ileri gitmeyeceğini kaydeden Saka, "Cem Papila’yı bu akşam vicdanıyla baş başa bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü İbrahim Şahin de, maçta 3 tane kara giyinmiş hakemin olduğunu ifade ederek, "Hakemler, Trabzonspor ve Türk futbolu adına kara bir maç yönettiler, üzüldük" diye konuştu.

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Şekip Mosturoğlu ise basın mensuplarının hakemle ilgili sorularına "Vasattı" yorumunu yaptı.

Bordo-mavili takımda sarı kart gören Tolga, 4. sarı kartına ulaşarak cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe karşısında Trabzonspor’un tek golünü atan Fatih Tekke, Şota’nın bir sezon içinde en çok gol atan futbolcu rekorunu egale etti.

Lig’de bu sezon toplam 25 gole ulaşan Fatih, Trabzonspor tarihinde ligde bir sezonda 25 golle en çok gol atan futbolcu olan Şota’yı yakaladı.


AA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2005 Cumartesi 23:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?