31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Albayrak: Aday değilim

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, 9-10 Şubat tarihlerinde yapılacak kongrede başkanlığa aday olmayacağını söyledi.

Trabzonspor'da 9-10 Şubat tarihlerinde yapılacak kongre öncesi yönetim kurulu üyelerinin, Başkan Nuri Albayrak'ı yeniden aday olması için yaptığı ikna çabaları sonuçsuz kaldı. Başkanlığa tekrar aday olmayacağını vurgulayarak kendisini ikna etmek isteyenlere teşekkür eden Nuri Albayrak, 15-16 Aralık tarihlerinde yapılması planlanan ancak iptal edilen kongre öncesinde vermiş olduğu kararında bir değişiklik olmadığını ifade etti.

Nuri Albayrak, İhlas Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada da, 15-16 Aralık tarihlerinde yapılması planlanan ancak bir üyenin müracaatı sonucu ertelenen kongre öncesinde vermiş olduğu kararda bir değişiklik olmadığını söyledi.

İptal edilen kongre öncesinde verdiği kararında herhangi bir değişiklik olmadığının altını çizen Albayrak, "Biz her dakika vermiş olduğumuz bir kararı değiştirecek insanlar değiliz. 15-16 Aralık tarihleri öncesinde ne karar vermişsek bugün de o geçerlidir. Kamuoyu da bunu çok iyi biliyor. Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz günden beri Trabzonspor'un menfaatlerini korumak için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Ancak saha sonuçları istediğimiz gibi gitmedi. Yapılan tüm haksızlıklara rağmen camianın haklarını korumak için her platformda mücadele ettik. Hakkımız olanı istedik. Hakkımız dışında hiç kimseden bir talebimiz olmadı" dedi.

Trabzonspor'un önümüzdeki yıllarda modern tesislere kavuşması için projeler başlattıklarını belirten Albayrak, bu projelerin hayata geçmesi için bir Trabzonsporlu olarak konunun takipçisi olacaklarını kaydetti.

Nuri Albayrak, transferde görüştükleri 1-2 oyuncu olduğunu da dile getirerek şunları söyledi: "Son dakikada bu transferler olursa bu oyuncuları Trabzonspor'a kazandırmak istiyoruz. Sırf transfer yapmak için transfer yapıp da kulübü zor bir durumda bırakmak istemiyoruz. Ara transfer dönemleri kulüpler için en zor olan dönemlerdir. Transfer olmasa da bu takım yoluna devam edecek güce sahiptir."

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 11:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?