22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Albayrak: Provokasyon

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Sivasspor maçındaki olayların kendilerine ve Trabzonspor'a yapılan bir provokasyon olduğunu söyledi.

Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olayların kendini bilmez 5 kişiden kaynaklandığını ifade eden Albayrak, "Kendini bilmez 5 kişinin ki, bunlar emniyet tarafından belirlenmiştir, sahaya girerek Trabzonspor'un, Trabzon halkının, camiasının ve kamuoyunun imajını bozacak gösterileri spor camiasının, spor dünyasının bir yöneticisi ve Trabzonspor Kulübü olarak kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu Trabzonspor ve bizlere yapılmış bir provokasyondur" dedi.

Muhteşem taraftar karşısında maçın 85. dakikasında 1-0 öne geçtiklerini dile getiren Albayrak, şöyle devam etti:

"Hakem arkadaşımız maçı çok sert oynattı ve takdir haklarını hep rakip takımdan yana kullandı. Maçın sonunda da yarım dakika kala maçı tatil etti. Dünyada kayıtlara baktım yarım dakika kala hiçbir maç bitmemiş. 30 saniye olan bir maç provoke ediliyor. Hakem provokasyonu, taraftar provoke ediliyor, futbolcu provoke ediyor, rakip takımın idarecileri provoke ediyor."

Maçın bitiminin ardından 2 saat sonra Trabzonspor'u taşıyan otobüsün stattan çıktığını kaydeden Albayrak, "Bunun tek bir manası var provokasyon. Trabzon halkı, Trabzon kenti bunu hak etmiyor" dedi.

Albayrak, maçtan sonra Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile görüşmediğini de sözlerine ekledi.

AA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2007 Pazartesi 17:41:58
Güncelleme :13 Ağustos 2007 Pazartesi 23:00:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?