16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Alex :Bilerek sarı kart gördüm

F.BAHÇE Kaptanı Alex De Souza, bu sezonki 4. sarı kartını Ankaraspor maçında gördü ve cezalı duruma düştü. Brezilyalı futbolcu, önümüzdeki hafta oynanacak Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Alex’in cezalı duruma düşmesi akıllara, "Ligin 15. haftasındaki G.Saray maçında oynamak istediği için mi, bilerek sarı kart görüp cezalı oldu" sorusunu akıllara getirdi.

Bu soru önce Zico’ya soruldu. Brezilyalı teknik adam, "Oyuncu sahaya çıktığı zaman böyle şeylerle kafa yormaz. Tamamen oyun içindeki bir pozisyondan dolayı kart gördü" diyerek, böyle bir şeye ihtimal vermediğini ifade etti. Zico’nun bu sözleri sarfettiği dakikalarda bir TV kanalına konuşan Alex ise, "Sarı kartı bilerek gördüm. Çünkü, Galatasaray karşışında oynamayı çok istiyorum. Cezamı Denizlispor maçında çekip, Galatasaray’a karşı forma giyeceğim" dedi.

hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2007 Pazar 02:31:33
Güncelleme :25 Kasım 2007 Pazar 12:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hıdır bayrak IP: 88.226.186.xxx Tarih : 25.11.2007 12:12:24

evet eğer bilerek sarı kart gördüise yazıklar olsun alekse böyle bir düşünceye sahip olan futbolcular ne yazık var önemlı olan bir dahakı maçtada sarı kart görmemek için dikkatlı olmak lazım inşallah denizlispor fenerı yenerde bakalım o zaman bu futbolcu ne diyecek çok merak ediyorum veya fener yönetimi ne diyecek