22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Alex: Brezilya'ya dönmeyeceğim

Fenerbahçe'nin, yeni sözleşme için görüşmeleri sürdürdüğü Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, anlaşamasa bile Brezilya'ya dönmeyeceğini ifade etti.

Kulübün internet sitesinde, medyada bu konuyla ilgili yer alan haber üzerine açıklama yapan Alex, Fenerbahçe'de güzel günler geçirdiğini ve kalmak istediğini, en kötü şartlarda anlaşamazsa da Brezilya'ya dönmeyeceğini söyledi. 

Brezilyalı futbolcu, geçen hafta İstanbul'a gelerek kendisiyle röportaj yapan Alterosa TV'ye yaptığı açıklamalarla ilgili bilgiler vererek, şu ifadeleri kullandı: “Yapılan tüm röportajın amacı, benim Cruzerio'ya dönmemle ilgiliydi. Burada mutlu olduğumu ve ailemle Avrupa'da bir süre daha kalma kararı verdiğimi açıkladım. Ayrıca Fenerbahçe'de çok güzel günler geçirdiğimi ve burada kalmak istediğimi, en kötü şartlarda sezon sonu anlaşamasam bile yine de Brezilya'ya dönmeyeceğimi söyledim. Yapılan röportaj tamamen Cruzerio ile ilgiliydi. Bu röportajdan sonra Türkiye'de yayınlanan Alex haberinde dublör kullanmışlar. Çünkü yazılanların hiçbirini ben söylemedim.”

AA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 15:43:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onurcan özkan IP: 85.101.30.xxx Tarih : 4.04.2007 22:53:55
teşekkürler alex Brezilyaya gitmiyeceğin için,seni çok seviyorum, sen bizim birtanemizsin sarı_lacivert= kanarya.