28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Alex: Türkiye uğurumuz

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Newcastle United ve Kayserispor maçlarında "Fenerbahçe gibi" oynadıklarını söyledi.
Alex, iyi oynadıkları Newcastle United maçını kazanamadıklarını, ancak ligde Kayserispor'u yendiklerini belirterek, "Newcastle United maçından itibaren galibiyetler serisini yakalamak istiyorduk, bunun provasını Kayserispor maçında gösterdik" dedi. 

Teknik Direktör Zico'ya yapılan eleştirilerden sonra galibiyet serisine ihtiyaçları olduğunu söylediğini vurgulayan Brezilyalı oyuncu, şöyle devam etti: 

"Galibiyet serisinin Newcastle maçıyla başlayacağını söylemiştim. İngiltere'de güzel bir mücadele çıkartmamıza rağmen puan alamadık. Bir takım ne kadar iyi mücadele ederse etsin, sonunda konuşulan tek şey galibiyet veya mağlubiyettir. Kayserispor maçında çok kararlı olduğumuzu, Fenerbahçe gibi oynamamız gerektiğini hatırladık. Artık bütün oyuncular bunun farkında. Kupada Gaziantepspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız. Sırada şimdi bu maç var, ama Vestel Manisaspor maçında da ondan sonraki maçlarda da güzel mücadeleler olacak."

'Sorun olmaz'
Alex, menajerinin Brezilya'dan Türkiye'ye gelerek, Fenerbahçe yönetimiyle sözleşmesi konusunda görüşeceğini açıkladı.
Brezilyalı futbolcu, sözleşmesinin uzatılması konusunda sorun olmayacağını ifade ederek, "Fenerbahçe'de sözleşmemin uzatılması için menajerim Türkiye'ye geliyor. Bu konuda herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum. Her iki tarafı da memnun edecek bir anlaşma ortaya çıkacaktır" dedi. 

Kayserispor maçından sonra Acıbadem Hastanesi'nde doğum yapan eşinin ve bebeği Antonia'nın yanına giden Alex, "Türkiye ailemize uğur getirdi. Bu ülkede mutluyuz. Uzun yıllar burada kalacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
Milliyet
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2006 Salı 06:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?