28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Alex ayrılık sinyali verdi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, yönetimin iki yıllık sözleşme önerdiğini, imza atma konusunda kararsız olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin, Brezilyalı sol ayağı Alex de Souza, memleketi Coritiba'da basına yaptığı açıklamalarda ilk kez takımdan ayrılabileceğinin sinyalini verdi. 

Sarı - lacivertli kulüple olan sözleşmesinin 2007 yılının Temmuz ayında dolacağına işaret eden yıldız futbolcu, sözleşme yenileyip yenilememe konusunda kararsız olduğunu söyledi. 

Alex, Fenerbahçe yönetiminin kendisi ile devam etmekten yana olduğunu ve önüne iki yıllık sözleşme uzatma teklifi getirdiklerine dikkat çekerek, "Onlardan düşünme süresi istedim, henüz kesin kararımı vermedim" dedi. 

Gönlünün Brezilya'ya geri dönmekten yana olduğunu da vurgulayan ünlü sol ayak, bunun zamanını gelişmelerin belirleyeceğini kaydetti. Brezilya'ya dönmesi halinde eski takımı Coritiba'da forma giymek istediğini de dile getiren Alex, bu konuyu yöneticilerle konuştuğunu ve önümüzdeki günlerde ilginç gelişmelerin yaşanabileceğini belirtti. 

Coritiba'da çıkan Coxa gazetesi, "Alex, Temmuz ayında geri dönüyor" başlığını atarak, bu futbolcunun Türkiye'deki günlerinin sayılı olduğunu yazdı.
Milliyet
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2006 Pazar 05:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?