22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Alex Brezilya'da konuştu

Alex: Bir F.Bahçe forması yaklaşık 100 dolar. Başkan Yıldırım bize 100 forma imzalatıyor ve her biri 1000 dolara satılıyor

Brezilya'nın Sportv televizyonunda 'Arena' adlı programa konuk olan Alex de Souza, "Bir Fenerbahçe forması yaklaşık 100 dolar. Başkan Aziz Yıldırım bize 100 forma imzalatıyor ve her birini 1000 dolara satıyorlar. Hepsini de satıyorlar" dedi. Brezilyalı futbolcunun ilginç açıklaması üzerine stüdyodaki konuklar şaşırarak, "Fenerbahçe para basmayı biliyor" şeklinde espri yaptılar.

Fenerbahçe'nin Avrupa Kupası maçlarında başarılı olamamasını yabancı oyuncu sayısına bağlayan Alex, “Eğer Türkiye AB ülkesi olsaydı takımda sadece ben yabancı olacaktım. AB ülkelerindeki takımlarda o ülkeden çok az oyuncu oynuyor” değerlendirmesini yaptı.

Brezilyalı golcü futbolcu ayrıca, Türkiye'de yabancı futbolculara çok saygı gösterildiğini belirtirken, Zico'nun oynadığı takımın teknik direktörü olmasından dolayı da kendisini öncelikli hissettiğini söyledi.

Alex açıklamalarında, Barcelona'da oynayan Arjantinli Messi için, “Fantastik bir futbolcu” derken, Brezilya Milli Futbol Takımı kadrosuna tekrar çağrılma olasılığı olursa, bundan memnuniyet duyacağını dile getirdi.

AA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 13:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?