30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Alex gelirse mutlu olurum

Sarı lacivertli takımda yan yana oynadığı Alex ile çok iyi anlaştığına dikkat çeken golcü oyuncu, "Beşiktaş taraftarı beni çabuk kabullendi, Alex'e de sahip çıkarlar" dedi.

BEŞİKTAŞ'ın Brezilya asıllı Türk oyuncusu Mert Nobre, Alex'in, "Fenerbahçe ile anlaşamazsam, Beşiktaş'a giderim" sözüne mutlu olduğunu söyledi.

Daha önce Fenerbahçe formasını iki sezon giyen yıldız futbolcu, o dönemde gol krallığına bile koştuğunu söyleyen Nobre, "Fenerbahçe'nin onu bırakacağını düşünmüyorum.

Ama gelirse çok süper olur. Biz profesyoneliz. Benim çok yakın arkadaşım. Kendisiyle ailece de görüşüyoruz. Bu işleri konuşmak, bizi aşar. Ama bu konudaki kararı yine Alex verir. Benim tanıdığım Alex'e İspanya ve Almanya'dan inanılmaz teklifler var.

Eğer Fenerbahçe bu oyuncu ile anlaşmayı kabul etmezse, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de kabul ederse neden olmasın. Önemli olan kulüplerin ve futbolcuların anlaşması. Alex, Beşiktaş'a gelirse ayrıca mutlu olurum" dedi.

Alex iyi bir lider

Siyah beyazlı takımda çok mutlu olduğunu ve taraftara hayranlık duyduğunu dile getiren Nobre, Alex'in hem iyi profesyonel, hem de iyi bir lider olduğuna işaret ederek, "Formasını giydiği her takımda kendini ispat etmiştir. Beşiktaş camiası beni hemen kabullendi.

Alex'e de sahip çıkarlar. Ama bu transferin gerçekleşmesi kolay olmaz. Önümüzde uzun bir süre var. Öncelikle Alex'in kulübü ile görüşmesini beklemek gerek" diye konuştu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 07:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit IP: 85.105.176.xxx Tarih : 14.12.2008 11:58:43

Denizli ve sizler biraz uyanık olsaydınız namağlup liderdiniz.rahat kazanacağınız maçları kaybettiniz.Sn Nobre Alex kimin zafiyetini giderecek? seninmi?...Seyirci Seba'ya sırtını dönmemiş vede R.Kara ile yola devam ediliyor olsaydı sanırım alınmış olan neticelerden iyisi alımmış vede Toşak,yeniköy kasabı skala vs ye kaptırılan yeşiller kasada kalırdı.birkaç tane alt yapıdan oyuncu yetiştirilmiş olurdu.ileriki yıllar için Futbolun içinden gelen özde BJK li Yüksek zekalı yeni hocalar yetiştirimeli ve takım uzun süreliğine(10 sene gibi)teslim edilmeli,hoca yarı başkan yetkisinde olmalıdır.işte ozaman üzüntüsüz haftalar yıllar sürekli başarılar olacaktır.saygılar.