16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Alex kafaları karıştırdı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Geleceğim halen belirsiz. Kararımı 2 hafta sonra vereceğim" dedi. 

Alex, 29 Mayıs tarihli yazısında, "Bazı teklifler alıyorum ve tatil süresince kaderimi belirlemeye başlayacağım" ifadelerini kullandı. Geride bıraktığımız sezonu "belki de kariyerimin en stresli yılı" olarak tanımlayan Alex, gelecek 2 yılda ne yapacağına ailesi ile birlikte oturup karar vereceğini söyledi. 

Fenerbahçe'deki dönemini kulüp başkanına, taraftarlara ve en basit kulüp çalışanlarına kadar teşekkür ederek belki de sona erdirmeyi düşündüğünü kaydeden Alex, "Kararımı vermeden her yönden en iyi şekilde düşüneceğim. Konuştuğumda herşey elimin altında olacak ve 'evet' demek yeterli olacak. Diğer yandan rahat bir kafayla son durumuma karar vermek daha kolay olacak" diye ekledi. 

Yıldız futbolcu geleceğine karar vermek için 2 haftanın yeterli olacağını vurgulayarak, "Kararımı her zaman yaptığım gibi, şüphelere yer bırakmadan alacağım. Bu yüzden yaşadıklarımın, olanların tüm soğukkanlılıkla bir analizini yapacağım" dedi.
Milliyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 15:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?