16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Ali Güneş ölümden döndü

Beşiktaş’ta uzun süredir kadroya giremeyen tecrübeli futbolcunun, aşırı stres nedeniyle bir süre önce arabasında 1.5 saat baygın kaldığı ve farkedilmediği öğrenildi...

Beşiktaş'ta Ali Güneş, yaşadığı sıkıntılı günlerin bedelini az kalsın canıyla ödüyordu. Teknik direktör Tigana geldiği günden bu yana unutulan yıldız oyuncuyla ilgili herkesten gizlenen olayı VATAN öğrendi. Yaklaşık 3.5 haftadır takımla çalışmalara çıkmayan ve aylardır forma şansı bulamayan Ali Güneş, yaşadığı stresin az daha kurbanı oluyordu. İşte yıldız oyuncunun direkten döndüğü olay: Oynamadığı için büyük bir gerilim içine giren ve sıkıntısını içine atan Ali Güneş bir süre önce otomobilini değiştirmek için Etiler’de bir galeriye gitti. Çıkışta jeebine binerek evine gitmek üzere yol almaya çalıştığı sırada birden başı dönüp kendinden geçti ve aracın içersinde bayılıp kaldı. Jeebinin camları koyu renkli olduğu için kimse tarafından fark edilmedi. Ali Güneş, kendine geldiğinde adeta şok yaşadı ve başına neler geldiğini anlamaya çalıştı.

HASTANEYE KALDIRDILAR
Hemen arkadaşlarını arayan genç oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Olayın aracın hareket halinde olmaması büyük şans olarak görülürken kulüp doktoru Ayhan Optur durumdan haberdar edildi. Ali Güneş hemen Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Geceyi hastanede geçiren Ali, check- up’tan geçirildi. Baş dönmesi, aşırı terleme ve kalp çarpıntısı şikayetleriyle doktorların karşısına çıkan Ali Güneş’in önce beyninde bir sorununun olup olmadığına bakıldı. Testlerin temiz çıkmasıyla rahatlayan futbolcunun yaşadığı sorunun nedeni stres olarak belirlendi. Kulüp doktorları bu olayı gizlerken, sadece medyaya, “Ali’nin orta kulağında iltihap var” demekle yetindiler.
Vatan
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2007 Çarşamba 08:33:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf sarıoğlu IP: 88.231.120.xxx Tarih : 21.02.2007 10:49:18
ali ben senin hayranın değilim ama senin oyununu çok beğeniyorum ve baki mercimek'in yerine senin oynamanı çok isterim. tiganadan izin istesen ve bir maçta ilk yarıda sen oynasan olmazmı?eminim senin oyununu beğenip 2. yarı çıkartmayacaktır. kendine güven.