28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Ali Şen: Gelenler gidenleri arattı!

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen, Sarı-Lacivertli takımın yeni transferlerini yetersiz buldu.

Efsane başkan, “Gelenler gidenleri maalesef aratıyor. Edu, Lugano ve Deivid, beğenilmeyip gönderilen Anelka, Luciano ve Nobre’nin boşluğunu dolduramadı. Şu an için sadece Kezman’ın isabetli transfer olduğunu söyleyebiliriz.” diye konuştu.

F.Bahçe’de kalıp kalmayacağı tartışılan Teknik Direktör Zico için yorum yapmaktan kaçınarak Brezilyalı çalıştırıcıya soğuk baktığı anlaşılan Ali Şen, Sarı-Lacivertlilerin UEFA Kupası’nda en zor gruba düştüğünü söyledi. F.Bahçe’nin İngiltere, İspanya, Almanya ve İtalya gibi Avrupa futbolunun önde gelen ilk dört ülkesinin temsilcileriyle aynı gruba düşmesinin büyük şanssızlık olduğunu kaydeden Şen, “F.Bahçe, bundan daha zor bir kura çekemezdi. Fikstür avantajımız da yok gibi. Keşke Frankfurt’la deplasmanda, Newcastle’la da Kadıköy’de karşılaşsaydık. Ancak madem hedefimiz UEFA Kupası’nda final oynamak, o zaman bu gruptan çıkmalıyız.” dedi.

UEFA Kupası 2008-2009 sezonu finalinin Şükrü Saracoğlu Stadı’na verilmesi, Sarı-Lacivertli camiada sevinçle karşılanırken, kulübün asbaşkanı, yatırımlar ve projeler sorumlusu Nihat Özbağı, bunun F.Bahçe ve Türkiye için gurur verici olduğunu söyledi. Özbağı, Türkiye’de ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde kendi öz kaynaklarıyla yaptıkları stadın, bu anlamda ender statlardan biri olduğunu kaydetti. Bu arada Brezilya spor gazetelerinin, Türkiye'de forma giyen futbolcuları için yaptıkları değerlendirmede F.Bahçeli yıldız futbolcu Alex, Vestel Manisaspor'un golcüsü Rafael'in gerisinde kaldı. Son üç haftalık değerlendirmede Rafael Brezilya basınından 27 puan alırken Alex ise 22 puan topladı.

Öte yandan F.Bahçe, Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlarken Sarı-Lacivertliler pazar günü A.Gücü ile başkentte özel bir maç yapacak.
ZAMAN
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 03:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?