26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ali Şen'den bombardıman!

“4-1´lik Kayseri yenilgisi sonrası Aragones´in gönderilmesini istedim. Ancak yönetim buna cesaret edemedi. Aziz Başkan beni dinlese, Fenerbahçe bugünleri..

‘Dikkate alınmadı’

Eski Başkan Ali Şen’den Aragones’e yaylım ateşi. Kadıköy’deki 4-1’lik Kayseri yenilgisi sonrası, Aragones’in gönderilmesini istediğini dile getiren Şen, “Yönetim buna cesaret edemedi. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nden koptu, UEFA’ya bile kalamadı. Bu kez, ‘Aragones kalırsa, şampiyon olamaz, Devler Ligi’ne gidemeyiz. Türkiye Kupası’nda da zorlanırız’ dedim. Ne yazık ki, uyarılarım dikkate alınmadı. Söylediklerimin çoğu gerçekleşti. Sayın Başkan Aziz Yıldırım beni dinlese, Fenerbahçe bu günleri yaşamazdı” diye konuştu.

Taraftar tepkisi

Süper Lig’de ilk 3’e girmenin hayal olduğunu ileri süren Ali Şen, “Tek hedef kaldı, Türkiye Kupası. Orada da Beşiktaş ile final oynayacağız. Kupayı kazanmak da zor olacak” iddiasında bulundu. Şen, Bursa mağlubiyeti sonrası atılan, “Ali Şen Başkan, Fenerbahçe şampiyon” sloganları için de, “Futbol takımının geldiği noktaya bakınca, tepki kaçınılmaz. İsim hiç önemli değil. Kötü gidiş devam ederse, bu protesto da sürer. Taraftarı kolay kolay engelleyemezsin. Yani Yıldırım’ın işi zor” değerlendirmesini yaptı.

Fanatik
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 13:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?