22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ali Tandoğan karakolluk oldu

Beşiktaş Spor Kulübü'nün ünlü futbolcusu Ali Tandoğan, emniyet şeridini kullanması sebebiyle kendisine ceza kesen polislere hakaret ve küfür ettiği gerekçesiyle Ümraniye Dudullu Polis
Merkezi'ne götürüldü. 

Burada ifade veren Tandoğan, karakol çıkışında yaptığı açıklamada polis ile aralarında bir tartışma yaşanmadığını ve alkol muayenesi için karakola getirildiğini söyleyerek, iddiaları yalanladı. 

Edinilen bilgiye göre saat 19.00 sırlarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yolu üzerinde yanında bulunan ailesi ile birlikte yoğun trafikte ilerleyen Ali Tandoğan, bir ara emniyet şeridini kullanarak, yola devam etti.

 Bir aracın emniyet şeridini ihlal ettiğini gören trafik polisleri, Tandoğan'ın kullandığı aracı durdurdu Tandoğan, kendisini çeviren polislere çok acelesi olduğu ve bu nedenle emniyet şeridine girmek zorunda kaldığını söyledi. Ancak polisler bu şeridin önemli durumlar halinde kullanıldığını söyleyerek, ceza keseceklerini belirtti. 

İddialara göre bu duruma sinirlenen Tandoğan trafik polislerine bağırmaya başladı. Sürekli olarak hakaretler ettiği öne sürülen Tandoğan, daha sonra olay yerine gelen asayiş ekipleri tarafından ifadesine başvurulmak üzere Ümraniye Dudullu Polis Merkezi'ne götürüldü. Yaklaşık 2 saat ifade veren Tandoğan, çıkışta yaptığı açıklamada, polis ile aralarında bir tartışma olmadığını ve alkol muayenesi içine karakola geldiğini söyleyerek, iddiaları yalandı. 

Öte yandan Tandoğan'ın karakol içinde ifade verdiği sırada karakoldan çıkan ablası ise "Herhangi bir sorun yok, buraya sadece Ali' nin 29 Mayıs'ta olacak düğünü için davetiye vermeye geldik" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 01:05:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?