18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Alişan sahalara dönüyor

Tepecikspor'un eski oyuncularından ses sanatçısı Alişan, ocak ayında Tepecikspor ile sözleşme imzalayacağını açıkladı.

Tepecikspor'un eski oyuncularından ses sanatçısı Alişan Serkan Tektaş, ocak ayında Tepecikspor Kulübü'yle sözleşme imzalayacağını ve takımın devre arasındaki Antalya kampına katılacağını açıkladı. 

Askerlik sorunu nedeniyle Tepecikspor Kulübü'nde futbol oynadığı iddiasıyla, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu kararıyla, 2010 yılında lisansı iptal edilen şarkıcı Alişan, Tepecikspor Kulübü Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu ile bir araya geldi.

Ünlü şarkıcı artık askerlik sorununun ortadan kalktığını ifade ederek, ''Tepecikspor'da futbol oynamamda engel kalmadı. Askerliğimi bahane edenler bakalım bundan sonra ne söyleyecekler?'' diye konuştu.

Alişan, futbol oynadığı dönemde kulüp başkanlığı yapan Tepecikspor Kulübü Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu ile görüştüklerini kaydederek, ''Her konuda anlaşma sağlamış bulunuyoruz. Ocak ayında Tepecik'e gelerek ömür boyu imza atacağım ve bu camiaya futbolum ve kişiliğim ile elimden geleni yapmaya gayret göstereceğim. Şubatta takımın Antalya kampına katılarak ligin ikinci devresine en iyi şekilde hazırlanacağım. Bana kucak açan ve her zaman bu camiada olmamı isteyen Tepecikspor'un değerli yönetim kuruluna ve onursal başkanım Temel Eyüboğlu'na teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı 

AA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2012 Salı 17:20:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?