22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Altın değerinde galibiyet

Çaykur Rizespor, Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek, kümede kalma yolunda altın değerinde bir galibiyet aldı. 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrası yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'u ligin ikinci yarısında devraldığını ve devre arasında devralınan takımlarda teknik direktörlerin işlerinin zor olduğunu belirterek, "Ben takıma geldiğim zaman takımın durumu çok da iyi değildi. Fakat biz azimli bir şekilde çalışarak ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Bugün de bu maçı kazanarak ne kadar iddialı olduğumuzu gösterdik" dedi. 

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, maçın yeterince dürüst yönetilmediğini savundu. Hakemin iki kırmızı kart vermesine tepki gösteren Sağlam, "Biz bu maça gelirken kazanmak için geldik. Çaykur Rizespor ligde bulunduğu konum nedeniyle çok baskılı bir futbol oynadı. Fakat biz de Çaykur Rizespor kadar güzel futbol oynadık ama maçın yönetilmesinden gördük ki sadece güzel futbol yeterli gelmiyor" dedi.
Öte yandan karşılaşma sonrasında stat çıkışında Çaykur Rizesporlu taraftarlar ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis ile taraftarlar arasında çıkan kargaşada polis ekipleri biber gazıyla taraftarlara müdahale etti.
iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2007 Pazar 23:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?