30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Aman kaza olmasın

Süper Lig’de şampiyonluğun en iddialı takımlarından Beşiktaş’ta Eskişehirspor alarmı var. Mustafa Denizli, rakip takımın gol silahlarına dikkat çekti ve "Zirve yarışında puan kaybına tahammülümüz yok" dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, futbolcularını Eskişehirspor ile yapacakları Süper Lig maçına motive ediyor. Pazar günü İnönü Stadı’nda karşılaşacakları Eskişehirspor’un büyük takımlara karşı çok iyi oynadığını hatırlatan Denizli, "Rakibimizin, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısındaki mücadelesini yakından takip ettik.

Tüm oyuncuların tecrübesi ve performansı üst düzeyde. Eskişehirspor’da Bülent Kocabey, Serdar, Lovrek, Bülent Ertuğrul’un performansını çok yakından biliyoruz. Her an tehlikeli pozisyonlar üretebiliyorlar. Aman bir kazaya uğramayalım" dedi.

Risk bizi zora sokar


Beşiktaş futbol takımının sisteminden ve taktiğinden taviz vermeyeceğini vurgulayan Denizli sözlerini şöyle sürdürdü: "Sahasında Kocaelispor ve Galatasaray maçlarını kazanan Eskişehirspor karşısında en ufak risk bizleri zora sokar. Rakibimiz 6 haftadır tek mağlubiyeti Ankaragücü önünde aldı. Rakibimizi kesinlikle küçümsememeliyiz. İnönü Stadı’nda istediğimiz sistemi uyguladığımızda istediğimiz skor ve oyuna kavuşabiliriz"

Beşiktaş’ın kadrosunda önemli değişiklik yapılmayacağını anlatan Denizli şöyle dedi: "Kadromdaki tüm oyunculardan memnunum. Bursaspor önünde iyi oynamamıza rağmen gol yollarında etkili olamadık. Kadromuzun rakibimizden daha güçlü özelliklere sahip olduğunu biliyorum. Delgado bu karşılaşmada, Tello ile önemli bir sorumluluk yüklenecek İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Zapotocny rakip forvetlere karşı çok dikkatli olmalı."

En iyi golcüler bizde


Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Nobre’nin forvette Bobo ile büyük güç olduğunu kaydeden Denizli sözlerini şöyle tamamladı: "Türkiye’nin en güçlü hücum oyuncularına sahibiz. Siyah beyazlı takımda Bobo, Nobre, Tello, Delgado, Holosko, Serdar Özkan, İbrahim Toraman gibi oyuncuların gol atma şansı yüksek. Çünkü sürekli golü düşünen bir sistemle mücadele ediyoruz. Bu kadar harcanan enerjinin karşılığında taraftarlarımızı sevindirmeliyiz."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 12:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?