16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Amasya Şekerspor futbolda da iddialı

Amasya Şekerspor Onursal Başkanı Mahmut Demir, Amasya Şekerspor futbol ve güreş takımlarının başarılı sonuçlar alarak Amasya'yı temsil ettiklerini söyledi. 

Amasya Şekerspor'un profesyonel lige yükselmesi durumunda adını Amasyaspor olarak değiştireceklerini söyleyen Mahmut Demir, "Amasyalılar'a söz vermiştik, Şekerspor futbol takımı grup müsabakalarından birinci olarak çıktı. Önümüzdeki günlerde 4 takımın katıldığı final müsabakalarına katılacağız. Amasya Şekerspor burada finale yükseldikten sonra adını Amasyaspor olarak değiştireceğiz ve 3. Lig'de Amasya'yı temsil edeceğiz" dedi. 

Kurulduğundan bu yana Türkiye Serbest Güreş Ligi'nde 2. defa şampiyon olmaya hazırlanan Amasya Şekerspor Güreş Takımı'nın başarılarını sürdürdüğünü ifade eden Demir, "Amasya Şekerspor güreş takımı bu senede finallere kaldı. Haziran ayının ilk haftasında Amasya Şekerspor kurulduğundan çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen 4. senesinde 2. defa lig şampiyonluğunu kazanacak. Ardından da yine Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası'na katılıp kupayı 2. defa ülkemize kazandırarak Amasya'ya getireceğiz" diye
konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 13:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?