18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Amatör Lig'de sağlık skandalı!

AMATÖR MAÇTA AMBULANS VE SEDYE SKANDALI YAŞANDI

Karabük 1. Amatör kümede Yenice Yortanspor ile Eskipazar Belediyespor arasında oynanan maçta ambulans ve sedye skandalı yaşandı.

Yenice ilçesi takımlarından Yortanspor futbol sahasında oynanan Yortanspor - Eskipazar Belediyespor müsabakasının 23. dakikasında kaleci ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Eskipazar Belediyespor'un futbolcusu Çağdaş Bal'ın (27) omurga kemiğinin zedelenmesi sonrasında yerden kalkamadı. Acı içinde yerde kıvranan genç futbolcuya ilk müdahaleyi sahada bulunan sağlık görevlisi ve karşılaşmayı izlemeye gelen Yenice Sağlık Grup Başkanı Cem Onur Kıraç yaptı. Futbolcunun saha dışına çıkarılması için bu sefer sedye aranmaya başladı. Maçta görevli ambulans olmadığı fark edilince 112 Acil servisinden ambulans istendi.

Diğer yandan yaralanan futbolcuyu saha dışına çıkarmak için saha komiseri tarafından binaların dış ısı kaplamasında kullanılan strafor (Genleşmiş sert köpük) getirilerek futbolcu saha dışına taşındı. Saha dışında yaklaşık 30 dakika ambulans bekleyen futbolcu Çağdaş Bal, olay yerine gelen ambulans ile Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AMATÖR MAÇTA AMBULANS VE SEDYE SKANDALI YAŞANDI
AMATÖR MAÇTA AMBULANS VE SEDYE SKANDALI YAŞANDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 15:43:00
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 00:25:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?