31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Anakaragücü yönetim kurulu istifa etti

Kulüp başkanı Cemal Aydın yönetiminde bu akşam gerçekleştirilen kulübün yönetim kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamada, bugünden itibaren Cemal Aydın ve yönetim kurulunun görevi bıraktıkları, 8 veya 15 Mart'da da genel kurul yapılmasına karar verildiği bildirildi.

Cemal Aydın, AA muhabirine yaptığı açıkmamada, Gençlerbirliği maçında alınan yenilgi sonrası seyircilerin demokratik haklarını kullanarak yönetimi istifaya çağırdıklarını ve bunu son derece normal karşıladıklarını söyledi.

Görevi bırakmalarının, seyircinin istifaya çağırmasıyla bir ilgisinin olmadığını belirten Aydın, ''Ancak 3 soytarı küfür etti. Bu istifa onlara da cevap değil ama onlarla görülecek bir hesabım var. Ankaragücü'nün gerçek sahibi taraftardır. Bunun için kimseye kırgın değilim ama resimleriyle tespit ettiğim o 3 kişiyle bir hesabım var'' diye konuştu.

Ankaragücü Kulübü'nün geçen ay zaten mali kurulunu yapması gerektiğini, bu nedenle 2 genel kurulu birarada yapmak istediklerini belirten Aydın, başkanlığa bir daha aday olmayacağını sözlerine ekledi.

aa
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 00:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?