19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Anelka Portsmouth yolunda

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'un kendisini transfer etmek istediğini söyledi.
Bir süredir Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Fransız yıldız Nicolas Anelka, hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili olarak Fransa'da yayın yapan L'Equipe Gazetesi'ne konuştu. 

Anelka, Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'un kendisine transfer teklifi yaptığını belirterek, Bolton Wanderers ve Blacburn Rovers'ın da kendisini transfer etmek istediğini söyledi. Anelka gazeteye yaptığı açıklamada, Portsmouth'un 12 milyon euroluk bir transfer önerisinde bulunduğunu da vurgulayarak, "Beni, çok iyi tanıyan, Portsmouth Teknik Direktörü Harry Redknapp ile konuştum. Eğer, Portsmouth'a gitmek zorunda kalırsam, yeni takımımın başarısı için en iyisini yapmaya hazırım. Bolton ve Blackburn'ün teknik direktörleri de benimle temas kurdular. Ancak benim için transfer önerisi yapan tek kulüp Portsmouth oldu. Fenerbahçe beni takımda tutmak istiyordu ancak onlarda benim üst düzey bir Avrupa liginde oynama isteğimi anladılar" dedi. Anelka, en büyük hedefinin, bundan sonra Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve kendisine takımda düzenli olarak yer veren bir kulübe transfer olmak, olduğunu da ifade ederek, transferinin 10 gün içinde netleşmesini ümit ettiğini sözlerine ekledi. 

Bir dönem Real Madrid ve Arsenal formaları da giyen Nicolas Anelka, İngiltere Premier Lig'de Manchester City forması altında oldukça başarılı maçlar çıkarmıştı.
iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2006 Çarşamba 23:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?