19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ankaragücü Körfez'e fark attı

Ankaragücü farklı geçti

Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Ankaragücü, takipçisi Kocaelispor'u 4-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından kısa bir açıklamada bulunan Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım, "Bizi izlemeye devam edin" dedi. Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerek, "Bugün, bizim için önemli olan galibiyetti.

Bu kadar iyi oynayacağımızı tahmin etmemiştim. Karşılaşmaya çok iyi başladık ve ilk 30 dakika çok etkiliydik. Pozisyonlar ürettik ve hak ettiğimiz golleri bulduk. Bizim için önemli olan 3 puanı aldık'' diye konuştu. Kocaelispor'u da tebrik etmek lazım.

Bu kadar imkansızlıklar içinde dahi iddialarını sürdürebiliyorlarsa hem hocayı, hem de futbolcuları tebrik etmek gerekiyor. Kalan 8 haftalık bölümde ligde üzerimizde yer alan takımlar da bu sıralara gerileyebilirler. Bu Kocaelispor açısından da geçerli. Atmosferi çok iyi bir maç oynadık. Böyle bir takımın Turkcell Süper Lig'de yer alması gerekiyor" diye konuştu.

Kocelispor Teknik Direktörü Erhan Altın ise beklemedikleri bir farkla karşılaştıklarını belirterek, Kocaelispor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Bizim açımızdan önemli olan ilk 20 dakikada istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bireysel hatalar yaptık ve kalemizde goller gördük. İkinci yarının başında birkaç pozisyon bulduk, ancak atamadık. Bunları değerlendirebilseydik, çok farklı bir maç olabilirdi. Matematiksel olarak şansımız hala devam ediyor. Biz, şahsiyetli oyunumuzu ligin sonuna kadar sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 07:34:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?