16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Ankaraspor:1-Konyaspor:1

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında kendi sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla 2 ekip de 3 hafta sonunda galibiyetle tanışamamış oldu.


Karşılaşmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Maçın başında attığımız golle bu sezon ilk defa bir maçta öne geçtik. Bu golden sonra maç Konyaspor'un üstünlüğüyle geçti.

 Konyaspor, oturmuş bir takım. Bizden daha iyi oynadılar. Topu fazla ayağımızda tutamadık. Takımımda sezon başı olması nedeniyle bir stres var.

Sürekli uzun oynadık ve üstünlüğü Konyaspor'a verdik. Daha önceki maçlarda kolay gol yiyorduk. Bugün tek gol yiyerek ilk puanı aldık. Gelecek
hafta Kasımpaşa'yı mağlup ederek normal düzenimize dönmek istiyoruz" dedi.


Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, Ankaraspor'dan daha çok oyunu kontrol ettiklerini belirterek, "Oyunun genelinde hakim olan bizdik. Net gol pozisyonlarımız vardı. Rakibimizi iyi kapatarak uzun toplarla oynamaya sevkettik. Oyuncularımın iddiasına göre ilk yarıda bir pozisyonumuzda top yarım metre gol çizgisini geçti. Hakemler ve oyuncular iyi niyetli bir maç çıkardı. Centilmence bir maç oldu. Kazanmamız gereken bir maçta 2 puan kaybettik" diye konuştu.

 
Yeşil-beyazlı futbolcular Veysel Cihan, Erman Özgür ve Özden Öngün, iki takımın da kazanması gereken maçta Ankaraspor'dan iyi oynamalarına rağmen 1 puanla yetindikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Ankarasporlu futbolcular ise, maçın ardından herhangi bir açıklama yapmadı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 02:54:42
Güncelleme :27 Ağustos 2007 Pazartesi 02:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?