30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Ankaraspor'da Mehmet Çakır şoku!

Ankaraspor'un golcü oyuncusu Mehmet Çakır'ın ön çapraz bağlarında gerilme nedeniyle sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı bildirildi.

Turkcell Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri çeken Ankaraspor'da Mehmet Çakır şoku yaşanıyor. Bu sezon ligde attığı 7 golle, gol krallığı yarışında 2. sırada bulunan Mehmet Çakır'ın ön çapraz bağlarında gerilme nedeniyle sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı öğrenildi. Galatasaray karşılaşmasında sağ dizinde esneme olan ve karşılaşmanın 50. dakikasında sahayı terketmek zorunda kalan Mehmet Çakır'ın, yapılan kontrollerinin ardından sezonun ilk yarısını kapatabileceği de ifade edildi.

Mavi-beyazlı ekibin kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, genç golcünün sakatlığıyla ilgili olarak, "Mehmet Çakar'ın ön çapraz bağları gerildi. En az 3 hafta takımındaki yerini alamaz. Tedavisine başladık. Mehmet'i bir an önce takıma kazandırmak için yoğun uğraş veriyoruz" dedi.

3 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalan tecrübeli oyuncunun, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ettiği açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 15:22:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?