20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Ankaraspor'dan transfer atağı

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Ankaraspor'da Genel Menajer Mehmet Şen ile Sportif Direktör Hasan Çetinkaya, futbolcu izlemek üzere Brezilya'ya gitti.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Ankaraspor, transfer çalışmalarına başladı. Transfer çalışmaları doğrultusunda ilk olarak Genel Menajer Mehmet Şen ile Sportif Direktör Hasan Çetinkaya, futbolcu izlemek üzere Brezilya'ya gitti. Şen ve Çetinkaya'nın, Sao Paulo ve Rio De Jenario bölgesinde top koşturan ve daha önceden incelenen bazı futbolcuları yerinde izleyecekleri belirtildi.

Şen ve Çetinkaya'nın, Brezilya'da yapacakları çalışmanın ardından Fransa'nın Marsilya kentine geçeceği ve burada yapılacak gençler turnuvasını takip edeceği kaydedildi. Transferde nokta atışı yapmak isteyen Ankaraspor'da Mehmet Şen ve Hasan Çetinkaya'nın 21 Mayıs'ta Türkiye'ye dönecekleri ifade edildi.

Öte yandan, Ankaraspor'da gidecek ve kalacak futbolcuların listesinin yeni teknik direktörün belli olmasından sonra netlik kazanacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 12:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?