19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Anlaşma yok!

Galatasaray yönetimi, Servet Çetin ile önümüzdeki hafta sözleşme yenileneceğini açıkladı, ancak tarafların şartlarda henüz anlaşma sağlayamadıkları ortaya çıktı

Marsilya başta olmak üzere birçok Avrupalı kulübün transfer listesinde yer alan Servet Çetin’in, 2009-2010 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak isteyen Galatasaray’ın, milli oyuncuyla henüz anlaşamadığı belirlendi.


Futbol şubesi üyesi Haldun Üstünel önceki gün Servet ile gelecek hafta sözleşme yenileyeceklerini açıklarken, tarafların yeni mukavelenin koşulları konusunda kesin bir anlaşmaya varamadıkları ortaya çıktı. Antalya kampında yapılması planlanan görüşmeler Servet’in sakatlığı yüzünden İstanbul’a bırakılmıştı, ancak geride kalan süreçte imza aşamasına gelinemediği öğrenildi.


Başarılı futbolcu, görüşmelerin sürdüğünü belirterek, “Sözleşmemle ilgili bir gelişme yok. Yani daha anlaşma olmadı” dedi. Galatasaray’ın dün Malatyaspor’la oynadığı maça gelerek yöneticilerle görüşen Servet’in menajeri Mithat Halis ise Haldun Üstünel’in sözleri için, “Demek ki şartlarımız kabul edildi” diyerek son gelişmeden haberinin olmadığı imasında bulundu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 07:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?