20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Antalya şokta!

10 kişi kalan Karşıyaka uzatma dakikalarında Olcan'ın attığı golle Antalya karşılaşmasından 2-2'lik skorla ayrılmayı başardı.

TFF 1.Lig'de 27.haftanın son maçında şampiyonluk ümitlerini sürdüren Antalyaspor kendi sahasında Karşıyaka'yı ağırladı. Hakem Bülent Yıldırım'ın yönettiği maçta Antalyaspor 2-1'lik skoru koruyamadı ve son dakikalarda Olcan'dan yediği golle sahadan 1 puanla ayrılarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.



Maça iyi başlayan Antalyaspor 6.dakikada Ufuk Ateş ile öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanırken 54.dakikada sahneye çıkan tecrübeli forvet Cenk İşler skoru 2-0'a getiren golü attı. 2-0'a karşın umutlarını yitirmeyen Karşıyaka ataklarının meyvesini aldı ve 59.dakikada Aydın ile farkı 1'e indirdi. Karşılaşma bu skorla bitecek diye beklenirken uzatma dakikalarında sahneye Olcan çıktı ve takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 sona erdi. Karşıyaka'dan Ozan kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı.

Karşılaşma sırasında tribünlerde istenmeyen olaylar yaşandı. Antalyaspor ve Karşıyakalı taraftarlar arasında gerilim zaman zaman yükselirken bu durum sahaya da yansıdı. Özellikle son dakikalarda futbolcular arasında sert tartışmalar yaşandı. Maçtan sonra her iki takım taraftarları arasında büyük kavgalar çıktı.

Antalyaspor bu skorla 49 puana yükselirken Karşıyaka da puanını 41'e çıkardı.

ligtv
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 21:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?