19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Antalya'da Tigana fırtınası

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'da bulunan Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana futbolcuların adeta turşusunu çıkardı.

Yaklaşık 2 saat süren idmanda kondisyon ağırlıklı çalışma yapan Siyah Beyazlı futbolcuların yorulduğu, dinlenme sırasında da kendilerini yere bıraktıkları görüldü.

Ağır çalışmaya rağmen futbolcuların neşeli halleri dikkat çekerken, Tigana ile futbolcular zaman zaman şakalaştı. Ağır tempoya dayanamayan futbolcular, çabukluk hareketinin 10 defa yapılmasını isteyen Tigana'ya bu sayıda çalışmayı yaptıklarını söylediler. Tigana ise patronun kendisi olduğunu ve esprili bir şekilde futbolcuların 9 kez bu çalışmayı yaptıklarını ifade etti.

Öte yandan Antalya'daki ilk çalışmada aldığı darbeyle sağ dizinde ödem oluşan İbrahim Akın, Afrika Kupası nedeniyle ülkesinin milli takım kampında bulunan Ahmed Hassan ve Antalya'ya götürülmeyen Gökhan Zan çalışmaya katılmadı.

Siyah-beyazlılar, ikinci yarı hazırlıklarını bu akşam basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek. Teknik direktör Jean Tigana'nın, yarın sabah yapılacak idman sonrası bir basın toplantısı düzenleyerek çalışmalarını değerlendireceği bildirildi.

Ağır tempoya rağmen çalışmalardan memnun olduklarını söyleyen Çağdaş, ikinci yarı için iyi çalıştıklarını belirterek, ''Artık bizim için mazeret kalmadı. İlk yarıda herkesi üzdük. Jean Tigana geldiğinden beri iyi çalışıyoruz. Ayrıca ilk yarı sonrası yaptığımız tatil bize iyi geldi. Tatil sırasında bile takımın durumunu düşündük, ama yine de tatil yaparak biraz rahatladık. Şimdi çok çalışarak başarılı olmak istiyoruz'' diye konuştu.

Son haftalarında fazla oynama şansı bulamayan Ali Güneş ise çalışmalara yüksek tempoda başladıklarını ifade ederek, ''İlk yarıda fazla forma şansı bulamadım. Bu teknik direktörümüzün kararı. Ben çok çalışıp daha sonra Tigana'nın bana şans vermesini bekleyeceğim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 15:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?