20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Antalyaspor'da hedef galibiyet

Antalyaspor Teknik Direktörü Ümit Turmuş, Süper Lig hedefine ulaşmak için Kartalspor'u yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Kulüp tesislerinde genel Menajer Tayfun Türkmen ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ümit Turmuş, Antalyaspor'un hedefinin sezon sonuna kadar maç başına ortalama 2 puan hedefini tutturmak olduğunu kaydetti.

Turmuş, “Sezon sonunda maç başına 2 puan hedefimizi tutturursak Süper Lige çıkarız. Bu hafta deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacağız. Süper Lig hedefine ulaşmak için Kartalspor'u yenmeliyiz” dedi.

Kartalspor maçında takımda 4 sarı kart cezalısı Ertuğrul ve Şenol ile burun kemiği kırılan Metin'in oynayamayacağını, sakatlığı ve Tunus Milli Takım kampına katılmasından dolayı 3 aydır takımdan ayrı olan Ali Zitouni'nin ise kadroya alındığını belirtti. Bank Asya Birinci Liginin üçte ikilik bölümünün bittiğine değinen Turmuş, şunları söyledi: “Süper Lig için maraton koşuyoruz. Maratonun üçte ikisi bitti, kalan kısmında ipi göğüsleyen takım biz olacağız. Şu anda ligde bir adım gerideyiz. Eskişehirspor bizim üzerimizde. Ancak önemli olan ligin sonunda ipi kimin göğüsleyeceğidir. Lig sonunda ipi göğüsleyen takım Antalyaspor olacaktır. Takımıma güveniyorum. Bu hafta karşılaşacağımız Kartalspor ilk yarının en iyi takımlarından biri. Hala ilk 6'ya girmek için şansı bulunuyor. Bize karşı son kozlarını oynayacaklar. Dirençli bir Kartalspor bekliyoruz. Ancak 3 puanı alan taraf biz olacağız.”

AA
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 12:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?