20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Antalyaspor'da Özdilek dönemi

Antalyaspor, Josef Jarabinsky'in yerine teknik direktörlük görevine Mehmet Özdilek'i getirdi.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yeni teknik direktör Mehmet Özdilek, Hasan Subaşı Tesisleri'nde birlikte basın toplantısı düzenledi. Başkan Akıncıoğlu, Mehmet Özdilek ile yapılan görüşmeler neticesinde prensip anlaşmasına varıldığını bu sabah saatlerinde ise tam olarak mutabakata varıldığını ve 3 yıllık sözleşme imzalandığını kaydetti.

Kötü gidiş nedeniyle Jarabinsky ile yollarını ayırdıklarını hatırlatan Akıncıoğlu, "Bu yeni başlangıcın hayırlı olmasını diliyorum. Antalyaspor'un Süper Lig'de
kalarak üst sıralara çıkma hedefinin gerçekleşmesini umuyorum. Mehmet Özdilek'e başarılar diliyorum" dedi.

Jarabinsky'in görevinden alınmasının ardından takımın emanet edildiği teknik direktör yardımcısı Orhan Atik ise yeni kadroda yer almayacağını ifade etti. Antalyaspor'da teknik adam olmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Atik, "Futbol, değişikliklere ve stratejik kararlara açık bir oyundur. Ben yine de Antalyaspor'un yanında yer alacağım" diye konuştu.

Orhan Atik ile oyunculuk dönemine varan bir arkadaşlığı bulunduğunu söyleyen Mehmet Özdilek, Orhan Atik ile çalışmak istediğini fakat, kendisinin "Bundan sonraki hayatımı kendim yönlendireceğim" diyerek bunu kabul etmediğini söyledi.

Antalyaspor'un bulunduğu konumun çok kolay olmadığını belirten Özdilek, "Biz bu zorluğu bilerek geldik. Bunun da arkasına sığınmayacağız. Herkes elele vererek Antalyaspor'u hak ettiği yere çıkarabiliriz. Eksikliklerimiz var. Devre arasında oyuncu alarak bu eksikliklerimizi gidereceğiz. Ben buraya uzun bir vade için geldim. Antalyaspor ile 3 yıllık bir anlaşma yaptım" dedi.

Toplantının ardından Hasan Akıncıoğlu ve Mehmet Özdilek, basın mensuplarına poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 19:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa kahya IP: 217.231.243.xxx Tarih : 30.10.2008 23:42:23

basarili olamaz takim cok zayif küme düser