16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Antep Cimbom'a acılı geldi

Lig şampiyonluğunun güçlü adayları Beşiktaş ve Galatasaray, bu hafta lider Fenerbahçe'ye çalıştı. Fenerbahçe, bugünkü Sakaryaspor karşılaşmasını oynamadan adeta 6 puan kazanmış oldu.

Geçen hafta Vestel Manisaspor'u sahadan silen Galatasaray'dan ve o maçta 4 gol birden atan Ümit Karan'dan dün Gaziantepspor deplasmanında eser yoktu.

G.Saray, çok kötü bir futbol ortaya koyduğu maçı kaybederken, iki yıl sonra Cimbom'un maçına verilen Cem Deda, Hasan Şaş ve Ümit Karan'ın ceza sahasında düşürüldüğü pozisyonlara "Devam" dedi. Gaziantepspor'a galibiyeti getiren golü 85'te Veysel Cihan kaydetti

Galatasaray, bu yenilgi ile şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Bugün Fenerbahçe, Sakaryaspor maçını kazanırsa puan farkı yeniden 7'ye çıkacak. Cimbom'un yediği golde Song ve Tomas hata yaparken, 2. yarıda Gerets ile Song'un bir pozisyon sonrası sert tartışması dikkat çekti.

Çok akıllı bir futbol ortaya koyan Gaziantepspor'da kaleci Hasagiç kalesinde adeta devleşti. Hasagiç, İnamoto'nun bazuka gibi şutunu mükemmel çıkardı. Vestel Manisaspor maçının kahramanı Ümit Karan dün vasat bir futbol ortaya koyarken bulduğu pozisyonlarda etkisiz vuruşlar yapıp, kahretti
Fotomaç
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2007 Pazar 07:28:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?