26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Antep Kartal'ı gözüne kestirdi

GAZİANTEPSPOR'DA HEDEF BEŞİKTAŞ'TAN 3 PUAN ALMAK

Haftaya ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor'u yenerek giren Gaziantepspor, bu hafta Antalya'da seyircisiz oynanacak olan Beşiktaş maçından da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile karşılaşacaklarını ve ardından Türkiye Kupası'nda ise yine ligin güçlü ekiplerden Galatasaray'ı konuk edeceklerini belirtti. Kafkas, "Beşiktaş her zaman için ciddi deplasman. Beşiktaş'ın cezası dolayısıyla maçı Antalya'da oynayacağız. Dışarıda oynamak bizim için avantaj gibi gözükse de iki takımın da ciddi yaraları ve eksikleri var. Bu durum bizim için avantaj gibi gözüküyor ve biz bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Eğer bu maçtan galibiyetle ayrılırsak, devreyi hesap ettiğimiz puanla bitirebiliriz" dedi.

Beşiktaş maçının ardından Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kafkas, "Galatasaray ile kendi evimizde yapacağımız maç bizim için hayati bir maç. Eğer kendi evimizde oynayacağımız bu maçı kaybetmezsek gruptan garanti çıkarız diye düşünüyorum. Biliyorsunuz, Gaziantepspor olarak Türkiye Kupası'na çok büyük önem veriyoruz. Bu maçlardan sonra bir haftalık tatile çıkacağız. Bu süre içerisinde yaralarımızı saracağız. Yapacağımız transferle de ikinci yarıya daha iyi başlayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Gaziantepspor'un genç yeteneklerinden Orhan Gülle de, Beşiktaş maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ve bu maçtan 3 puan alacak güçte bir takım olduklarını kaydetti.

Başarılı defans oyuncusu Emre Güngör ise, haftayı iyi futbol ve skorla kapattıklarını ifade ederek, "Beşiktaş iyi bir takım ve kadroları çok iyi. Ancak biz de iyi bir kadroya sahibiz. Hedefimiz ligde Beşiktaş'ı, kupada da Galatasaray'ı yenerek devreye galibiyetle girmek. Her iki takımı da yenecek güçteyiz. Bu maçlardan galip gelerek devre arasına, tatile iyi girmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

2 mağlubiyetin üstüne Kayserispor galibiyeti ile moral bulduklarını dile getiren Serdar Kurtuluş ise, "Bu hafta Beşiktaş ile tarafsız sahada oynayacağız. Antalya bize uğurlu geliyor. Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılarak ligin ilk yarısını 26 puanla iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Bu maçın ardından Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacağız. O maçı da alıp gruptan çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu arada Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenman da ısınma koşusu ve açma germe egzersizleri, ana bölümde 5'e 2 oyun ve taktiksel çalışmalar yapıldı. Sakatlığı devam eden Jorginho'nun takımdan ayrı koşu yaptığı antrenmana, Danny ve ameliyat olan Ahmet Arı katılmadı.

GAZİANTEPSPOR'DA HEDEF BEŞİKTAŞ'TAN 3 PUAN ALMAK
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2010 Çarşamba 17:13:05
Güncelleme :15 Aralık 2010 Çarşamba 23:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?