22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Antreman turları başladı

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde heyecan, bugün yapılacak resmi antrenman turlarıyla başlayacak. İki antrenman turu için İstanbul Park pistine çıkacak pilotlar, sıralama ve yarış öncesi araçlarının ayarlarını sınayacak

Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde pistteki şölen bugünden itibaren başlayacak. Takımlar ve pilotlar, bugün yapılacak 1. ve 2. antrenman turlarıyla birlikte dev yarış için geri sayıma başlayacak.

İstanbul Park Pisti'ndeki ilk antrenman turları saat 10.00 ile 11.30 arasında, ikincisi ise 14.00 ile 15.30 saatleri arasında yapılacak. 26 Ağustos saat 11.00-12.00 saatleri arasında üçüncü antrenman turları, saat 14.00 ile 15.00 arasında da sıralama turları gerçekleştirilecek.

Jason da yarışacak

Türk pilot Jason Tahincioğlu'nun, Petrolofisi FMS takımı adına yarışacağı GP2'de de bugün antrenman ve sıralama turları yapılacak.

İstanbul'da buzlar eridi!

Macaristan GP'sinde yaşanan kriz sonrası üç haftadır 'küs' olan McLaren'in 'düşman kardeşleri' Lewis Hamilton ve Fernando Alonso ilk kez İstanbul'da yüz yüze görüştü.
Budapeşte'deki sıralamada Alonso'nun, Hamilton'ı engellemesiyle patlak veren ve iki pilot arasında küfürleşmeye kadar varan, McLaren takımının puan alamamasıyla sonuçlanan krizde buzlar, İstanbul'da eridi. İki haftalık arada tatillerini bile ayrı geçiren iki pilot, dün piste gitmek yerine McLaren patronu Ron Dennis ile buluştu. Toplantı sonrası havanın biraz olsun yumuşadığı öğrenildi.

VATAN
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2007 Cuma 14:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?