19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

'Apiah Arsenal'e gitmek istiyor'

İngiltere'de yayımlanan The Sun gazetesi, Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah'ın, Premier League takımlarından Arsenal'e gitmek istediğini, ancak Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu satmak istemediğini ileri sürdü.

Sol Campbell'ın Arsenal'den ayrılmasının, Appiah'a Londra takımının kapılarını açtığı belirtilen haberde, 25 yaşındaki Appiah'ın, "Henüz bir anlaşma yapılmadı, ancak yüzde 50 ihtimalle Arsenal'deyim. Roma, Juventus ve Marsilya gibi kulüpler de beni istiyor. İtalya'ya tekrar gitmek istemiyorum. Tercihim Arsenal. Arsenal benim bir numaralı tercihim" dediği iddia edildi.

Gazete, Appiah'ın, Premier League'in kariyeri için doğru seçim olduğunu düşündüğünü ve "Kariyerimin zirvesindeyim. Daha fazla başarı istiyorum. Londra'da oynamak mükemmel olur, ancak bekleyip göreceğiz" şeklinde konuştuğunu yazdı.

Öte yandan, yine İngiliz gazetelerinden The Independent, Manchester United'ın, Ronaldo'nun takımdan ayrılması halinde Nuri Şahin'i renklerine bağlayacağını yazdı.

Gazete, Manchester United'ın, Almanya'nın Borussia Dortmund takımında forma giyen milli futbolcu Şahin için 6 milyon sterlini gözden çıkardığını belirtti.
A.A.
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 11:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?