20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Appiah'tan geç gelen kutlama

Sarı-Lacivertli takım arkadaşlarının Sevilla zaferini tebrik eden Appiah, “Bu başarı takımın ne kadar büyük bir ilerleme gösterdiğinin kanıtı” derken, sakatlığının geçmek üzere olduğunu da vurguladı.

Ganalı yıldız, www.stepapp.com sitesinden yaptığı açıklamada, “Hem fiziksel hem de zihinsel açıdan çok iyi durumdayım. Yoğun tedavi programı uzun bir süredir idmansız olduğum için ilk başlarda çok zor gelmişti. Ancak şimdi alışmaya başladım. İlk hafta cehennem gibiydi ama şimdi çok daha rahat hissediyorum. Gücümü ve dayanıklılığımı geliştirmek için aerobik ve jimnastik çalışmaları yapıyorum” dedi.

BAK SEN ŞU İŞE

Sözlerini “Birkaç gün önce doktorlarla görüştüm. Testlerin sonuçlarının beni cesaretlendirdiğini söyleyebilirim. Hatta doktorları bana kesin bir geri dönüş tarihi vermeleri için zorluyorum ancak onlar sabırlı olmamı ve çalışmaya devam etmemi söylüyorlar” diye sürdüren Appiah Sevilla’yı eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkan Fenerbahçe’yi de kutlayıp “Bu başarı takımın ne kadar büyük bir ilerleme gösterdiğinin kanıtı. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu çok büyük bir başarı” dedi. Ganalı yıldız, sakatlığı boyuncu kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına da teşekkür etti.

Akşam
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 04:41:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?