20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Aragones'e şartlı izin

İspanyol teknik adam, önümüzdeki iki maçta takımı başarıya taşıyabilirse işine karışılmayacak. Bundan dolayı Kocaeli ve Arsenal maçlarından sonra bir durum değerlendirmesi daha yapılacak.

Sözleşmesindeki tazminat maddesi ve istikrar adına Aragones ile çalışmaya devam etme kararını Başkan Aziz Yıldırım’ın isteği ile onaylayan yönetim, hem teknik kadroya hem de oyunculara uyarılarda bulunmak için de karar aldı. Sarı-lacivertlilerde, iddia edildiği gibi menajerlik sisteminin olmayacağı da belirtildi. Bu arada yönetimde futbol şubesi oluşturulması fikri tartışıldı ancak kabul görmedi. Yönetim önümüzdeki günlerde kamuoyunu bilgilendirmek için bir basın toplantısı düzenleyecek.

Samandıra’da bir profesör

Fenerbahçe’nin başı sakatlıklardan kurtulmadığı için büyük sıkıntı yaşanırken, kulübün Sağlık Danışmanı Prof.Dr. Ömer Taşer, dün Samandıra’ya çıkarma yaptı. Sakat oyuncuları tek tek muayene eden ve durumları hakkında bilgi toplayan Taşer, Emre ile Gökhan dışındaki oyunculara oynama izni verdi. Vederson, Tümer, Deivid, Alex’in sakatlıklarının geçtiğine karar veren Taşer, Emre ile Gökhan’ın önlem olarak Arsenal maçına kadar beklemelerini önerdi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 16:35:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berkay rodop IP: 88.241.167.xxx Tarih : 16.10.2008 18:54:18

fenerbahçedeki arogenisin o düşüncesini çok sevdim