27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Arda:Herkes haddini bilecek

Arda: Herkes haddini bilecek

Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in açıklamalarına büyük tepki gösterdi.

Volkan'ın, "Dışarıda bize abi diyenler, sahada küfür ediyorlar." sözüne cevap veren Arda şunları söyledi:

"Abi çekiyoruz diye saygımızdan dolayı suçlu mu olduk. Kadıköy'de böyle olmuyormuş. Biz başka yere mi gidiyoruz. Biz dışarıda neysek dışarıda da oyuz. Galatasaray futbolcusu kimseden korkmaz. Kimseden korkumuz yok. Milli takımdan arkadaşım Semih abi bana arkadan vurdu. Abi deyişimiz saygıdan. Biz yine kusur etmeyiz ama herkes haddini bilerek konuşacak. 2.5 senedir Lugano'ya kimse ses çıkarmıyor. Biz Kadıköy'de hergün küfür yiyoruz. Derbide kim küfür etmiyor ki."


Ayhan Akman: Volkan saçmalıyor


Galatasaraylı oyuncu Ayhan Akman, Volkan Demirel'in açıklamalarına büyük bir tepki gösterdi ve şunları söyledi:

"Volkan biraz saçmalıyor. Volkan; Emre Aşık, ben ve Hasan Şaş'ın abileri olduğumuzu söyledi ve bizim de küfür ettiğimizi söyledi. Onlar bize abi diyormuş, biz ise onlara küfür ediyormuşuz. Kesinlikle yalan söylüyor. Benim tarafımdan kesinlikle bir küfür olmadı."

Semih Şentürk: Arda bana yumruk attı

Maçın son saniyesinde Arda ile yumruklaşan Semih Şentürk maç sonrasında olayla ilgili şunları söyledi:

"Arda gibi sevdiğim bir kardeşimin bana yumruk atmasını hiç yakıştıramadım. Dışarıda abi diyen birisinin bana bunu yapmasına inanamadım. Ben olayı sakinleştirirken, Arda bana yumruk attı. Ben Arda'yı arkadan ayırmak istedim, belki biraz sert oldu ama döndü bana yumruk attı. Kadıköy'de böyle oluyor mu hiç? Sabri de aynı. Milli takımda abi dediklerine sahada ağıza alınmayacak küfür ettiler."


 

..
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 22:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?