28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Arda ne yapacağını şaşırdı

Bordeaux maçının 59. dakikasında Jurietti’ye "Dünya Kupası finalinde Fransız Zidane’ın İtalyan Materazzi’ye attığı gibi" kafa vuran ve kırmızı kart gören Arda Turan bu davranışından dolayı büyük pişmanlık duyduğunu söyledi. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne vedasının ardından UEFA Kupası’na katılma şansını da kaybettiği maçta kendini kaybettiğini belirten Cimbom’un genç yıldızı şöyle dedi:

"Dünyanın en büyük hatasını yaptım, çok pişmanım. Çökmüş durumdayım. Bu hareket bana yakışmadı. Bir anlık gafletin kurbanı oldum. Bu davranışımı benim gençliğime ve tecrübesizliğime verin. Herkesi üzdüm biliyorum, ama ben kendim de çok üzüldüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Hem arkadaşlarıma hem taraftarlarımıza, hem de bana güven duyanlara mahcup oldum."
Hürriyet İnternet
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2006 Cuma 05:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysel yeyin IP: 85.98.187.xxx Tarih : 25.11.2006 10:16:08
ben galatasaray taraftarı olarak bu arda denen terbiyesiz yüzünden utanıyorum bu arkadaşı milli takıma alan fatih bey bu arda terbiyesizinin neyine güvenip milli takımda oynatıyor ben oynasam bu arkadaştan daha faydalı olacagıma inanıyorum hodri meydan diyorum fatih hocaya beni denesin pişman olmayacak bence arda türk milli takımında oynamayı hak etmeyen birisi bu arkadaş milli takıma hiç bir artı katmıyor ardayı cebinden çıkaracak futbolcular var türkiyede bir zamanlar avrupanın deviydik şimdi düştügümüz durama bakın arda,cihan ve sabri arkadaşlar bence ne galatasaray ne milli takımı hak ediyor böyle devam et fatih bey bakalım nereye kadar devam edecen