27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Arda'ya şok suçlama!

"O fotoğraflar Arda'nın makinesinde duruyordu"

Arda Turan'ın eski sevgilisi Nazlı Öztürk "internetteki o özel fotoğraflar Arda'nın makinesindeydi. İnternete nasıl düştüğünü ona sorun" dedi..

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın 1.5 yıl önce ayrıldığı eski sevgilisi Nazlı Öztürk'le çekilmiş özel fotoğrafların yarattığı tartışma sürüyor. Turan, eski sevgilisiyle çekilmiş fotoğraflarını internette görünce "Bunları dağıtanı mahkemeye vereceğini" söylemişti. Bunun üzerine gözler Öztürk'e çevrildi.

EVLENMEK ÜZEREYİM

Sabah'a  konuşan Öztürk şunları söyledi: "Yıllar önce yaşadığım bir ilişkinin fotoğraflarının birden bire internete düşmesi çok ilginç. Üstelik benim evlenmek üzere olduğum bir döneme gelmesi düşündürücü. Çünkü o fotoğraflar ne Arda'nın ne de benim facebook sayfamda yok. Sadece Arda'nın özel fotoğraf makinesinde bulunan bu fotoğrafların internete nasıl düştüğünü kendisine sormanız gerekir. Nasıl oluyor da onun özel makinesindeki fotoğraflar 1.5 yıldan sonra ortaya çıktı anlamıyorum. Ayrıca benim Arda ve sevgilisiyle uğraştığım söyleniyor. Bunlara gülüyorum. Çünkü benim çok sevdiğim bir sevgilim var" dedi.
 

Sabah
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 05:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?