31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Arena'da sessiz Aslan

Lider Fenerbahçe'nin puansız kapattığı haftada, Galatasaray Türk Telekom Arena'da Mersin İdmanyurdu'yla 0-0 berabere kalarak önemli bir şansı elinin tersiyle itti.

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Galatasaray evinde Mersin İdmanyurdu'nu ağırladı. Temponun bir an olsun hiç düşmediği nefesleri kesen maçta gol sesi çıkmadı.

Sarı-kırmızılılar bu sonuçla birlikte puanını 18'e getirmeyi başardı. Lider Fenerbahçe'nin puan alamadığı haftada önemli bir şansı değerlendiremeyen Aslan, zirvenin 3 puan gerisinde kaldı. Akdeniz temsilcisi 14 puanla 9. sıraya yerleşti.

PENALTI KAÇTI

Mücadelede dakikalar 45'i gösterdiğinde Andre Moritz Muslera'yla karşı karşıya kaldı ve geçmeye çalıştı. Moritz tam bu sırada Uruguaylı file bekçisinin müdahalesiyle yerde kaldı ve Fırat Aydınus beyaz noktayı gösterdi. Moritz'in kullandığı penaltı atışını kaleci Muslera parmaklarının ucuyla çelmeyi başardı.

NDUKA BOŞ KALEYE KAÇIRDI

Karşılaşmanın 59. dakikasında oyuna dahil olan Nduka 1 dakika sonra Muslera'yla karşı karşıya kaldı, vurdu ancak Ujfalusi'den döndü. Ardından Muslera'yı da geçti. Boş kaleye şutunu çekti. Bu sefer üst direkten top oyun alanına geri döndü. Mersin İdmanyurdu bu pozisyondan yararlanamadı.

ELMANDER ÇERÇEVEYİ BULAMADI

Maçın 75. dakikasında Elmander kaleci Sehic'le karşı karşıya kaldı. Bosna-Hersekli filebekçisine de çalım attıktan sonra şutunu çeken golcü oyuncu çerçeveyi bulamadı. Top direğin dibinden auta çıktı.

AYHAN 4. KEZ "DALYA" DEDİ

Süper Lig'de bugüne kadar toplamda 399 karşılaşmada oynayan Ayhan Akman, Mersin İdmanyurdu karşısında ikinci yarıda oyuna dahil olarak 400. maçına çıktı. Tecrübeli oyuncu bugüne kadar toplam 49 gol attı
 

...
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2011 Cumartesi 21:25:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?