19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

‘Aroma’sı bol bir ziyafet

Voleybolun yıldızlarını bir araya getirecek ‘Aroma All-Star 2009’ organizasyonu, cumartesi günü düzenlenecek. Organizasyonda erkekler ve bayanlar ‘all-star’ maçları nefesleri kesmeye aday 


Voleybolun yıldızlarını bir araya getirecek ‘Aroma All-Star 2009’ organizasyonu, bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıya Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık’ın yanı sıra Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Duruk, Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Mahmut Atom Duruk da katıldı. Federasyon Başkanı Karabıyık, geleneksel hale getirmeyi planladıkları bu organizasyonun, Aroma’nın desteğiyle ilkinden çok daha farklı olacağına inandığını belirterek, “Metin ve Mahmut Duruk’un şansında voleybola katılan Aroma’ya çok teşekkür ediyor, bu birlikteliğin uzun yıllar devamını diliyorum” dedi.
Metin Duruk ise dünyayı etkileyen ekonomik krize rağmen, voleybola verdikleri desteğin arttığının belirtilmesi üzerine, “Bu yıl kriz oldu duracağız, gelecek yıl iyi oldu devam edeceğiz, bizim böyle bir programımız yok. Biz bunu çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Voleybolun tabana yayılmasındaki programımızdan taviz vermiyoruz” diye konuştu.
Tanıtıma katılan voleybol ailesinden diğer isimlerin görüşleri şöyle:
Cengiz Göllü (Bayan Voleybol Milli Takımı Koordinatörü): “Organizasyonun sporseverlerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Voleybol ve eğlenceyle dolu bir güne herkesin katılması en büyük dileğim.”
Semih Oktay (Erkek Voleybol Milli Takımı Koordinatörü): “2009 yılında voleybol takımlarımız önemli sınavlara çıkacak. Milli takımlarımızı kısa süreli de olsa bir araya getirme şansı bulduk.”
Esra Gümüş (Bayan Voleybol Mili Takımı Kaptanı): Karşımızda bir dünya karması olacak. Hem zevk almayı hem de kazanmayı hedefliyoruz.”
Ender Kıdoğlu (Erkek Voleybol Milli Takımı Kaptanı): Bu büyük organizasyona katılıyor olmaktan takımım Maliye Milli Piyango adına mutluluk duyuyorum.

Hande Yener konseri de var
Bu hafta sonu cumartesi günü saat 12.00’de başlayacak ‘Aroma All-Star 2009’ organizasyonunda, ilk olarak bayanlar smaç servis ve smaç yarışmaları yapılacak. Bayan milli takımlar ödül töreninin ardından, saat 14.00’te bayanlar All-Star maçı oynanacak. Erkekler smaç servis ve smaç yarışmalarının ardından saat 17.00’de de erkekler All-Star müsabakası yapılacak. Program, Hande Yener konseriyle sona erecek.

radikal
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 01:11:31
Güncelleme :2 Ocak 2009 Cuma 01:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?