16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Arsel'den istifa açıklaması

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel, istifası ile ilgili açıklamalarda bulundu.


İş gezisi nedeniyle gittiği yurt dışından dönen Gülnaz Arsel, Atatürk Havalimanı'nda istifasıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İstifasıyla ilgili yanlış anlaşılmaların ve yanlış ifadelerin olduğunu kaydeden Arsel, açıklama yapmayı düşünmemesine rağmen son gelişmelerden sonra kendisini açıklama yapmak zorunda hissettiğini söyledi. Yönetim kurulunda başkanın dışında hiç kimsenin kendisinin istifasını isteyemeyeceğinin altını çizen Gülnaz Arsel, "Bir kere istifayı kimse istemedi, ben kendim yaptım. Bu istifamı da 1 ay önce yapmıştım.

 Sadece yazılı şekliyle yarın sabah vereceğim. Ben yönetim kurulu üyesinin isteğiyle istifa etmem. Bunu istemek çok ayıp bir şeydir. Bunu yapıyor olmam da mümkün değildir. Sadece ve sadece istifa ediyorsam bir kişi yüzünden istifa edebilirim, o da sayın başkandır" dedi.


İstifası ile ilgili bir süreç yaşandığını belirten Gülnaz Arsel, "Bir ay önce gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Sayın Celalettin Kolot, masada bana göre, benim normlarıma göre bir saygısızlık yaptı ve bağırmaya başladı. Daha sonra kapıları çarparak çıktı. Bence olmaması gerekiyordu. Ama önemli olan onun ne yaptığı değil, önemli olan o dakikada başkanın masaya yumruğunu vurmamasıydı. Ben olsam yapardım diye düşünüyorum. Üstelik tek bayan yöneticiyim ve bunu hak edecek kadar düzgün hareket ettiğimi düşünüyorum" diye konuştu.


Olaydan sonra akşam saatlerinde Yıldırım Demirören'e telefon ettiğini ve bu davranışları gördükten sonra aynı şeylerin tekrarlanabileceğini düşündüğünü ilettiğini söyleyen Arsel, "'Böyle bir olay nedeniyle, dışarıda da kişiliği olan biri olarak tekrarlanmasından çekiniyorum ve istifa etmek istiyorum' dedim. Başkan da istifamı kabul etmedi ve ara bir formül bulmaya çalışacağını söyledi. Ben de kendisine tartışma yaşadığım isimlerle birebir çalışmamın söz konusu olmadığını ifade ettim ve istifamın kabul
edilmesini tekrarladım. Daha sonra günlerde tekrar başkanla telefonda görüştük ve istifamı kabul ettiğini söyledi. Ben de kendisine teşekkür ettim. Ancak kulüp ile ilgili bazı çalışmalarımız vardı. Onların bitmesinden sonra istifa etmemin daha doğru olacağını düşündük. Ancak daha sonra bazı yöneticiler istifam ile ilgili bazı açıklamalarda bulundular. İstifamla ilgili bu süreç iyi yönetilemedi. Sürekli mağdur duruma düşmekten sıkıldım" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2007 Cuma 02:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?