15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Aslan'da Ümit Karan krizi!

Karan’ın menajeriyle görüşen Aziz Yıldırım, Aslan’dan 800 bin artı maç başı alan yıldıza 2 milyon teklif etti

F.BAHÇE, G.Saray’ın golcüsü Ümit Karan’a talip olurken, görüşmeleri bizzat sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım yürütüyor. Yıldırım, 2000’de Alpay’ın A.Villa’ya transferini yapan menajer Harun Aslan’ın “Kulübe giremez” yasağını 3 gün önce kaldırdı ve kulübe çağırarak, Ümit Karan için teklifte bulundu. F.Bahçe Başkanı, görüşmede G.Saray’dan 800 bin Euro garanti para artı maç başına 15 bin Euro kazanan Ümit Karan için yıllık tamamı garanti 2 milyon Euro teklif etti

G.SARAY YÖNETİMİ ŞAŞIRDI

ÜMİT bu teklifi, menajeri Harun Aslan kanalıyla G.Saray yönetimine iletti. Sarı-kırmızılılar ise ocakta sözleşmesi 2011’e dek uzatılan yıldızın bu tutumuna çok şaşırdı. Ancak Ümit Karan kendisine verilen sözlerin tutulmadığı ve ikinci plana itildiği gerekçesiyle sarı-kırmızılı takımdan ayrılmayı düşünüyor. G.Saray yönetimi Ümit’e ’Sezon sonunda Hakan Şükür takımdan ayrılacak ve ilk öncelikli santrfor sen olacaksın’demişti. Ama sarı-kırmızılılar Hakan’ı göndermeyi başaramayınca Ümit de geri plana atıldığını düşünerek ayrılmak istedi.

ALMANLAR DA İSTEMİŞTİ

SEZON içinde Almanya’dan çeşitli teklifler alan fakat söz konusu kulüplerde G.Saray’dan aldığı parayı kazanamayacağı için reddeden Ümit Karan, G.Saray’da gerektiği değeri görmediğine inanıyor ve daha çok oynayabileceği, daha çok para kazanabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Transfer konusunun birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.
Ajanslar
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 07:01:12
Güncelleme :29 Haziran 2007 Cuma 09:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?