18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

'Atom Karınca'dan veda

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi. Tecrübeli teknik adam, dün akşam alınan 0-0 beraberlik ve taraftarın tepkisinin ardından görevi bıraktı.

Beşiktaş'ta gitti gidiyor denilen ve her hafta kaderi oynayacağı maça bağlanan teknik direktör Rıza Çalımbay, sonunda görevi bıraktı. Malmö ile oynanan UEFA Kupası ilk ön eleme maçında alınan kötü sonucun ardından istifası gündeme gelen ancak deplasmanda gelen 4-1'lik galibiyet ve kazanılan turun ardından "Atom Karınca" bir süre daha takımın başında kalmaya ikna edilmişti.

Ancak dün akşam 0-0 beraberlikle sona eren Kayserispor maçı sonrası taraftarlar tribünleri terketmemiş ve aleyhte tezahüratta bulunmuşlardı. Üst üste gelen bu olayların ardından Çalımbay, geçen sezon Del Bowsque'nin gönderilmesiyle başlayan Beşiktaş Teknik Direktörlüğü kariyerine son vermiş oldu.

AA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 19:37:04
Güncelleme :18 Ekim 2005 Salı 00:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali tekeli IP: 81.215.50.xxx Tarih : 18.10.2005 14:09:38
Rıza Hoca ne yapsın ki,yani Malmö maçı ve geçen sezon Rıza hoca geldikten sonra beşiktaş ın durumu çok iyiydi.Bu sezona kötü başladıysak,sahadaki oyuncular aptal aptal oynuyorlarsa,rıza hoca ne yapsın yani tekrar kramponları giyip sahaya mı çıksın.tüm beşiktaş taraftarının bu duruma biraz hassasiyetle bakarak Beşiktaş kökenli bir antranörün bu durumda kalmaması için bir sonraki maçta rıza hoca lehine en azından tezahürat yapsınlar.