19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Aurelio Beşiktaş'a mı gidiyor?

F.Bahçe'de ilk 11'in değişmez oyuncusu iken kulübeye mahkum olan Mehmet Aurelio'nun isyan etme noktasına geldiği öğrenildi. 

Ankaraspor ve Newcastle United maçlarında Alex'le pas kavgası yaptığı için o günden beri yedek kulübesinde oturduğu iddia edilen Brezilyalı futbolcunun eski takım arkadaşı Nobre'ye, "Türkiye'de 150'ye yakın maç oynadım. Ve standartım hep yüksekti. Türk Milli Takımı'na yükseldim ama Fenerbahçe'de yedeğim ve mutsuzum" diye dert yandığı kaydedildi. Siyah beyazlı futbolcunun da, Aurelio'ya "Ben de senin kulübede oturmana şaşıyorum. Moralini bozma. Geleceğinle ilgili başka kararlar verebilirsin" diyerek Beşiktaş'ı adres gösterdiği kaydedildi.

MAYIS'TA 3 YILLIK İMZA ATTI
Mayıs ayında bir yılı opsiyonlu olmak üzere sarı lacivertli kulüple 3 yıllık sözleşme yenileyen Aurelio, mukavelesine, "5 milyon doları getirdiği zaman serbest kalır" ifadesini yazdırmıştı. Kleberson ile yollarını ayıracak olan Kartal'ın ön libero olarak hem de yerli statüsünde oynayacak olan Aurelio'yu transfer edebileceği iddiaları kulislerde konuşulmaya başlandı.
Sabah
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 00:35:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil ivak IP: 85.98.64.xxx Tarih : 22.11.2006 11:35:33
aurelio nun beşiktaşa gelmesi çok iyi olur çünkü her gittiği takım da canla başla oynuyo bu tip oyuncular beşiktaşın kutsal formasını taşıyacak futbolculardır zaten yerli statüğünde kılebersonun yanında inönüyü brezilya karnavalına çevirirler