16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Aurelio ile Rico yumruk yumruğa

Dostça başlayan derbi yumruklaşmayla sonuçlandı !.. Maçın uzatma dakikalarında saha içinde oldukça gergin anlar yaşayan Aurelio ve Ricardinho, soyunma odalarında birbirlerine girdi, yumruklar konuştu, olaya Çevik Kuvvet müdahale etti !..



Maç sonrası soyunma odasından çıkan Aurelio, az ilerde Ricardinho ve karısını gördü. Aurelio, vatandaşı Ricardinho'nun yanına koşarak tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve yumruklaşmalar yaşandı. Olaya önce çevredekiler ardından da Çevik Kuvvet müdahale etti.

RICARDINHO ŞİKAYETÇİ OLUYOR!
LİG TV muhabiri Tunç Elibol'un edindiği bilgiye göre Ricadinho Aurelio'ya dava açacak. Aurelio'nun Ricardinho'yu yumrukladığını ve dudağını patlattığını savunan Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri Ricardinho'nun bu kararı aldığını ve uygulayacaklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot, takım menajeri Ali Gültiken ve siyah-beyazlı yetkililer, olay üzerine Aurelio'dan şikayetçi olduklarını söylediler.

Yönetici Celal Kolot, Aurelio'nun hiçbir neden yokken Ricardinho'ya saldırdığını belirtirken, Ricardinho'nun, Ali Gültiken ile Beşiktaş yetkililerinin arasında takım otobüsüne bindirildiği ve oldukça bitkin olduğu gözlendi.

"RICARDINHO KÜFÜR ETTİ" İDDİASI
Bu arada Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu da olayları yatıştırmak için çaba sarfetti. Mosturoğlu, otobüse dek yöneticilere ve Ricardinho'ya eşlik etti. Öte yandan Fenerbahçeli oyuncu Aurelio'nun, Ricardinho'yu maç içinde kendisine küfür etmekle suçladığı ileri sürüldü.

ligtv
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2007 Cuma 01:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 85.104.104.xxx Tarih : 27.04.2007 12:10:51
ben bir gs liyim fakat şundan eminim ki aurollo çok efendi bir futbolcu. kolay kolay sinirlenmez, kendisine yapılan faullere bile ses çıkarmaz. eğer bu kadar sinirlendiyse ve saldırdıysa ricardinho kesin küfür etmiştir. selamlar