26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

'Avantaj bizde'

‘Avantaj bizde’

Mustafa Denizli, beraberliğin ne iyi ne de kötü olduğunu söyledi, “Kazansaydık şans yakalayacaktık. Bir adım geriden gelmenin avantajını kullanacağız” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, lider Sivasspor’a karşı kaybettikleri 2 puanın kendilerini hedeften saptırmayacağını kaydetti. Beraberlik için, “Kötünün iyisi” yorumunu yapan Denizli, “Sivas gibi bir deplasmanda oynamak kolay iş değil. İlk yarıdaki hücumlarda asistleri yapabilseydik devreyi önde kapatabilirdik. Fakat en azından durumumuzu koruduk. Bir adım geriden gelmenin avantajını önümüzdeki haftalarda kullanacağız. Kısacası ben çok mutlu değilim, ama buradan hiç mutsuz ayrılmıyorum” diye konuştu.

Tecrübeli hoca, daha önce yaptığı, ligin 26. haftasında zirvenin büyük ölçüde şekilleneceği açıklamasının hatırlatılması üzerine ise “26. hafta ile ilgili yaptığım konuşma sadece Beşiktaş’la değil diğer takımlarla da ilgiliydi. Zaten çok kalmadı. Bekleyip hep beraber göreceğiz. Otoriteler yanılmaz değildir, otorite düşündüğünü söyleyen insandır. Ben de düşündüklerimi söylemiştim. Bunu hiçbir şekilde Sivas’ın aleyhine bir ifade olarak da kullanmadım. Sivas’ın ayrıca bu durumda olmasından da son derece mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Sivasspor’un yardımcı antrenörü Sefer Yılmaz ise beraberliğin adil bir sonuç olduğunu belirterek, “Attığımız golden sonra skoru korumaya çalıştık, ama rakibin usta ayakları devreye girince bir puanla yetindik” yorumunu yaptı.


 

Milliyet
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 08:00:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?