22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

'Avrupa'ya ya tamam ya devam

Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda 4.tura yükselebilmek için, bugün Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile karşı karşıya gelecek.

İstanbul'da 3-3 biten maçın rövanşı, DSB Stadı'nda TSİ 19.45'de başlayacak ve Kanal D'den naklen yayınlanacak. Almanya Futbol Federasyonu'ndan Knut Kircher yöneteceği karşılaşmada, Kircher'in yardımcılıklarını Harry Ehing ve Thorsten Schiffner yapacak.

FENERBAHÇE MAÇA HAZIR

Hollanda’ya sarı kart cezalısı Deivid ve sakat Aurelio’dan yoksun giden sarı-lacivertli takım, maçtan önceki son çalışmasını, DSB Stadı'nda gerçekleştirdi.

Takım, ısınma çalışmalarının ardından ikiye bölündü. Brezilyalı çalıştırıcı Zico, Volkan, Önder, Edu, Lugano, Ümit, Deniz, Appiah, Tümer, Tuncay, Alex ve Kezman'dan oluşan 11 kişilik kadroya Alex'in ortalarıyla yan top çalıştırdı. Bu sırada diğer futbolcular şut çalışması yaptı. Sarı-lacivertlilerin antrenmanı, yarım alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Bu arada yan top çalışması sırasında kimi stat görevlileri, Zico'dan zemin bozulmaması için çalışmayı ceza alanı dışında yaptırmasını isteyince, Brezilyalı çalıştırıcı bu duruma sinirlendi. Sarı-lacivertliler, yan top çalışması bitince sahada enlemesine kurulan kalelerle çift kale maç yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra kafileyle Hollanda'ya getirilen konuklar da çalışmayı izledi. Antrenmanı izleyen az sayıdaki taraftar, çalışma boyunca yaptıkları tezahüratlarla sarı-lacivertlilere destek verdi.

BASIN TRİBÜNÜNÜNDE YER SIKINTISI

Hollanda kulübü, AZ Alkmaar-Fenerbahçe maçı için yer azlığı nedeniyle, akretide olan Türk basın mensuplarının tamamına basın tribününde yer veremeyeceğini açıklayarak, kimi Türk basın mensuplarının maçı stadın altındaki basın toplantısı odasında televizyondan izlemek zorunda kalacağını bildirdi. Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, tüm gazetecilerin tribünde yer alması için girişimde bulunarak sıkıntıyı çözmeye çalışıyor.

Öte yandan, karşılaşmanın en düşük fiyatı 25 Avro olan biletlerinin karaborsada 3 katı fiyatla alıcı bulduğu, Fenerbahçe tribünü için yer bulamayan gurbetçi taraftarların AZ Alkmaar tribünlerinden bilet aldıkları öğrenildi.
ntvspor
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 02:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?