18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Ayhan isyan etti

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Ayhan Akman, Beşiktaş maçında tribünlere yaptığı hareket nedeniyle aldığı 3 maçlık cezanın Tahkim Kurulu'nda onaylanmasına isyan etti.

"Cezamda indirim bekliyordum.. Fenerbahçeli Semih'in cezası nasıl afedildeyse benimki de affedilebilirdi. En azından bir maça düşmesini bekliyordum" diye konuşan Ayhan Akman verilen kararlardaki adaletsizliğe dikkat çekti.

Yıldız futbolcu, hakem hatalarına da değinerek "Hakemlerden adaletli yönetim göstermelerini istiyoruz. İlk yarıda bazı maçlarda hakem hataları bizim aleyhimize olurken rakibimizin lehine oldu. Bazı maçlarda skoru etkileyecek bariz hatalar oldu. İnşallah ikinci yarı hakem hataları azalır. Hatta hiç olmaz. Çünkü bu olaylardan bütün arkadaşlar demorolize oluyoruz. Biz her şeye rağmen kendi maçlarıma bakıp her maçımızı kazanmalıyız" dedi.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin kaçtığını kendilerinin ise kovaladığını söyleyen Ayhan, "Bizim takımda belki Fenerbahçe'de olduğu kadar yıldız futbolcu yok. Ancak bizim de çok kaliteli kadromuz var. İkinci yarıda yapılacak takviyelerle gücümüze güç katacağız. Şampiyonluk şansımız sürüyor. İlk yarı bizim açımızdan iyi geçti. Hedefimizden şaşmadık şampiyonluk şansımız sürüyor. İkinci yarı daha çok çalışıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 10:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?